Aanmelden
big-logo

Wie kan je aanmelden?

Reeling werkt vanuit kantoren in Geleen, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Reeling gelooft in de kracht van lokale verbinding. Ons werkgebied ligt daarom in Limburg en Noord-Brabant.

Onze bewindvoerders, mentoren en curatoren werken vooral voor cliënten binnen de doelgroepen van ouderen, verstandelijk beperkten en de psychiatrie. Het gaat om cliënten uit alle leeftijdsgroepen vanaf 18 jaar. Belangrijk is dat de cliënt een zorgindicatie heeft en professionele zorgverlening krijgt.  Wij zoeken namelijk actief de samenwerking met de zorgverlening op waarbij de cliënt centraal staat om de lange termijn doelen te bereiken. De inrichting van onze organisatie en onze (interne) opleiding zijn hierop afgestemd.  Heeft jouw cliënt een ernstige verslaving of agressieproblematiek? Graag overleggen we eerst even over de juiste aanpak in het belang van de cliënt.

Als het gaat om de nalatenschap van een erfenis, werken we vooral voor (verwanten van) onze cliënten en anderen kwetsbaren uit onze doelgroep. Dat gaat om familieleden die geld nalaten en daarvoor een executeur of een testamentair bewindvoerder nodig hebben die tevens oog heeft voor mensen met een beperking. Het kan ook gaan om onze cliënten die geld nalaten en de zekerheid willen hebben dat na overlijden de financiën goed geregeld worden en de juiste bestemming krijgt.

Hoe kan je aanmelden?

Als geen ander begrijpen wij het belang van snelle en goede hulp. Reeling heeft daarom geen wachtlijst. Binnen twee weken komen we op huisbezoek voor het aanmeldgesprek en daar zijn geen kosten aan verbonden.

Je kunt online op veilige wijze het aanmeldformulier invullen.

Daarna zijn de stappen als volgt:
1.    We nemen telefonisch contact op om de casus te bespreken en een huisbezoek in te plannen
2.    Tijdens het huisbezoek geven we uitleg en bespreken we de basis van samenwerking
3.    We vullen de aanvraagformulieren in en geven uitleg over de noodzakelijke bijlages
4.    We controleren de aanvraag op juistheid en volledigheid
5.    Na verzending van de aanvraag, ontvang je een verzendbevestiging
6.    We bewaken de voortgang
7.    We zijn bij de zitting aanwezig

Liever contact over een aanmelding?

Bel dan met ons aanmeldingenteam op 088 6442020 tussen 9.00 en 16.00 uur.