Doelgroep en werkgebied
big-logo

Voor wie werken onze bewindvoerders, mentoren en curatoren?

Wij werken vooral voor cliënten uit de sectoren van ouderen, verstandelijk beperkten en de psychiatrie. Het gaat om cliënten uit alle leeftijdsgroepen vanaf 18 jaar. Belangrijk is dat de cliënt een zorgindicatie heeft en professionele zorgverlening krijgt. Onze bewindvoerders, mentoren en curatoren zoeken namelijk actief de samenwerking met de zorgverlening op waarbij de cliënt centraal staat om de lange termijn doelen te bereiken. De inrichting van onze organisatie en onze (interne) opleiding zijn hierop afgestemd.  Heeft uw cliënt een ernstige verslaving of agressieproblematiek? Graag overleggen we eerst met u over de juiste aanpak in het belang van de cliënt.

Voor wie werken onze executeurs en testamentair bewindvoerders?

Als het gaat om nalatenschappen, werken we vooral voor verwanten van onze cliënten en anderen uit de sector. Dat gaat om familieleden die geld nalaten en daarvoor een executeur testamentair of een testamentair bewindvoerder nodig hebben. Ook helpen we onze cliënten die geld nalaten en de zekerheid willen hebben dat na overlijden de financiën goed geregeld worden en de juiste bestemming krijgt.

Wat is het werkgebied?

Qua werkgebied zijn we ervan overtuigd dat je het beste werk levert als je een lokale verankering hebt.  Elke gemeente kent andere procedures en heeft een net andere cultuur en taal. Omdat onze medewerkers uit het gebied komen waarin ze werken, weten zij wat er speelt. Zo kan Reeling cliënten optimaal helpen. Met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven en Geleen ligt ons werkgebied in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Aanmelden bij Reeling

Vaak melden zorgverleners en rechtbanken cliënten bij Reeling aan. Cliënten en hun verwanten kunnen ook de aanmelding doen, bijvoorbeeld online door het aanmeldformulier in te vullen.

Vindt u het lastig om een formulier in te vullen, wilt u eerst uw casus bespreken of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.